lunes, 12 de marzo de 2012

NOTA DIÀRIA

Avui le mestres m'han oferit la possibilitat d'escriure jo mateixa la nota diària que el centre oferix als pares perquè aquests sepin el que han fet els seus fills durant la jornada educativa. Aquesta nota es col.loca a un album, proper a la classe. Els pares han de passar per davant d'aquest album per anar a recullir els seus fills i aquest fet els facilita l'accés a aquesta informació.
Aquesta ha estat la meva nota:

Hola famílies! M’agradaria començar aquesta nota diària presentant-me de manera més propera a tots vosaltres. Alguns ja me coneixeu i alguns, per ventura, heu sentit parlar de jo.
Soc na Carme, una alumne en pràctiques que ja dur algunes setmanes per Gianni Rodari i que es quedarà per aquí fins, qüasi qüasi, final de curs.
Estic segura que tots hem tornat a l’escoleta després d’un bon cap de setmana, ja que els vostres fills i filles han arribat a la classe dels Gegants amb molta vitalitat i amb moltes ganes de compartir amb tots els amics i amigues allò que han fet aquests dies.
Avui ha estat un dia interessant per a tots nosaltres ja que, poc a poc, el nostre racó d’observació es va ampliant gràcies a la vostra col.laboració. Na M. ha duit copinyes i algues de la platja, en X. ha compartit amb els amics i amigues les seves pedres, les seves flors d’ametller i una fulla de figuera que ha agradat molt tant a Gegants com a Gegantes. N’A.S. ha duit una pinya, en M. ens ha duit romaní, na S. ha duit aglans i n’A. una lupa. Jo també he volgut fer una petita aportació a aquest racó que, segur, ens farà descubrir coses maravelloses.
Per altre banda, us he de dir que la jornada ha continuat amb dues activitats. Aquestes s’han duit a terme al mateix temps i per això hem fet dos grups d’infants.
Uns han passat al taller a fer planters. Alguns han preparat el procés de germinación amb cotó i d’altres ho han fet amb terra, però tots hem emprat llenties i siurons.
A l’altre banda de la classe els infants han fet d’investigadors i amb les lupes i les bàscules que tenim al racó d’observació han pogut fer els seus propis experiments amb tot aquell material natural que tenim a la classe.
Hem de dir que esteim molt contents amb aquest nou projecte que hem començat i esperam que dia a dia el nostre racó i el nostre hort aconsegueixin complir totes les nostres expectatives.

Adeu i fins demà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario